Verzorgde dagtochten

DAGTOCHTEN INCLUSIEF VERZORGING, GROEPEN 2018.

Van Vlastuin helpt u graag bij het samenstellen van uw reisprogramma.

Door onze jarenlange ervaring komt deze brochure aan uw wensen tegemoet.

Er kunnen eventueel altijd kleine wijzigingen doorgevoerd worden.

Uiteraard staan wij open voor suggesties van uw kant en kunnen bepaalde dagtochten gecombineerd worden tot één naar uw wens.

Wilt u de brochure voor het seizoen 2018 bestellen, (per post of per e-mail)?

Stuur dan een e-mail naar info@vanvlastuin.nl , of neem telefonisch contact op met Van Vlastuin, telefoonnr.: 033-2861491.

Hieronder enkele suggesties uit onze brochure:

9.  Oostvaardersplassen, Alpaca’s. 

(maximaal 60 personen) 

 

We rijden naar de Oostvaardersplassen  voor een koffiestop die o zo mooi ligt aan dit natuurgebied. Door het vele glas heeft u een uniek uitzicht over dit gebied terwijl u geniet van uw koffie met een stuk taart. Daarna rijden we naar Rutten voor een bezoek aan de Alpaca’s. U begint hier met een koffietafel inclusief soep. Daarna krijgt u een introductiefilm te zien en natuurlijk gaat u ook deze lieve zachtaardige dieren in het echt bekijken. Jan en Jelly zijn zeer hartelijk mensen die u graag vertellen over hun passie. U geniet ook nog daarna van een kopje koffie en kunt nog rondkijken in het winkeltje met Alpaca gerelateerde producten.

 

Vertrek: 9.15 uur 

Thuiskomst: 16.30 uur

 

Prijs vanaf 45 pers. € 38,00 p.p. 

 14. IJsselvallei & Anton Pieck.

(minimaal 30 personen)

 

We starten de dag met 2x koffie en gebak in Terwolde. Daarna stapt er een gids met u in de bus voor een rondrit langs de IJssel en de Mooiste landgoederen van de Gemeente Voorst. U terugkomst in Terwolde geniet u van de heerlijke ‘dekselse pannetjes’ met dessert (vraag naar de keuzemogelijkheden) Na deze maaltijd rijden we naar Hattem voor een bezoek aan het Anton Pieck Museum. Hij is natuurlijk bekend om zijn romantische illustraties en was geestelijk vader van De Efteling. Vanaf ½ april tot november 2018 kunt u ook in dit museum de werken van Jan van Haasteren bekijken. Daarna kunt u zelf nog even rondlopen in het mooie plaatsje Hattem. 

 

Vertrek: 08.45 uur 

Thuiskomst: 18.00 uur

 

Prijs vanaf 45 pers. € 50,00 p.p. 

 30. Vrijheid!

 

Ga mee naar 1 van de mooiste locaties van Nederland. Tussen de heuvels en bossen ligt het Bevrijdingsmuseum te Groesbeek.  Na de koffie met bevrijdingsgebak ziet u een introductiefilm en inleiding van het museum. Daarna is er gelegenheid om rond te kijken en is er een proeverij van Zweeds wittebrood. Hierna rijden we door naar de Thornsche Molen in Persingen. Hier geniet u van een lunch die bestaat uit oerbrood, diverse beleg en een kroket. Hierna is er een presentatie in het museum over de historie van de molen. Aansluitend bezichtiging en rondleiding in de molen met adembenemend uitzicht over de Beekse Heuvelrug. Gelegenheid om iets te drinken op eigen kosten.

 

Vertrek: 08.30 uur

Thuiskomst: 16.45  uur

 

Prijs vanaf 45 pers. € 43,00 p.p. 

37. Theater en blikken.  

(minimaal 35 personen)    

 

In Marle worden we ontvangen met een kopje koffie en een Twentse lekkernij. Daarna volgt er een theatershow voor de jeugd van vroeger die u zal ontroeren. Tevens bekijkt u het Blikkenmuseum hier die vol staat met meer dan 10.000 blikken.

200 beschuitbussen en 459 blikken met bakkerwinkels afbeeldingen. Tussen de middag geniet u van een voorgerecht, pannenkoek van de week, nagerecht of koffie. Hierna volgt het 2e deel van de theatershow. Er is zelfs een oud Hollands snoepwinkeltje. U kunt nagenieten van een heerlijk gezellig programma dat vooral geschikt is voor de senioren onder ons.

 

Vertrek: 08.30 uur

Thuiskomst: 17.00 uur

 

Prijs vanaf 45 pers. € 44,50 p.p. 

 

 

 

42. Champignon en roos.    

 

Deze reis gaat naar het zuiden. In Grubbenvorst worden we hartelijk ontvangen bij De Paddestoelerij. We beginnen daar met onbeperkt koffie / thee en een heerlijke champignon bonbon. U start daarna een rondleiding over de champignon en de paddenstoelenteelt. Tussen de middag is er een verrassingslunch in het restaurant. Na de lunch gaan we een bezoek brengen aan De Rozenhof te Lottum. U ziet hier nagenoeg alle rozen voorzien van het Nederlandse predicaat ‘Excellence-roos’. De groep heeft hier een rondleiding en sluit de dag af met een kopje koffie / thee met rozengebak.

 

Vertrek: 9.15 uur

Thuiskomst:17.15 uur

 

Prijs vanaf 45 pers.   € 42,50 p.p.

 

 

 

 64. Wild op de Veluwe.

(maximaal 50 personen)

 

In 2018 is er in Hagendoorns Plaatse een prachtige tentoonstelling over het werk van Rien Poortvliet. Het thema is Wild op de Veluwe. U wordt ontvangen voor de lunch die bestaat uit: soep, 2 broodjes, 1 krentenbol, koffie, thee, melk en fruit. Daarna zal er een rondleiding zijn in klederdracht door het museum. Naast de mooie werken van Rien Poortvliet ziet u ook de vaste collectie en natuurlijk hun prachtige klederdrachtverzameling. Buiten is een tuin met ‘vergeten groenten’. Voordat u weer naar huis gaat krijgt u nog een kopje koffie met een plak krentenwegge.

 

Vertrek:11.00 uur

Thuiskomst: 16.45 uur

 

Prijs vanaf 45 pers. € 35,00 p.p. 

 

 

 

 Meer informatie:

Van Vlastuin Taxi & Touringcar BV,

Zeisterweg 1,

3931 ME Woudenberg.

Telefoon: 033-2861491

Email: info@vanvlastuin.nl