Witte Klassieke Engelse Dubbeldekker, London Transport.

 

Maak van uw mooiste dag een nog gezelligere dag!

Wist u dat onze bussen regelmatig worden ingezet als trouwbus?

Veel bruidsparen vinden het leuk om samen met hun gasten in één mooie bus de verplaatsingen op hun trouwdag te doen. Onze mooie witte bussen zijn daarvoor uitermate geschikt! Van het stadhuis naar de Kerk, in sommige steden is het onmogelijk om te parkeren, dan is het reuze handig om met de bus te gaan. En iedereen op tijd!

Wilt u echt exclusief vervoer op uw trouwdag? Wij hebben ook een exclusieve witte Engelse dubbeldekker, de Lodeka Bristol is uit het jaar 1951 en dus een echte oldtimer! Deze bus is zeer geschikt voor trouwgelegenheden, en er is plek voor 68 personen. Deze mooie witte klassieker heeft mooie authentieke groen beklede bankjes. De London Transport voldoet aan de wettelijke verplichte technische vereisten, en zo voorkomt u dat u door de politie aan de kant wordt gezet op uw huwelijk.

Onze witte klassieker is niet alleen geschikt voor bruiloften maar ook als blikvanger voor andere feestelijkheden. Trouwen in onze klassieke bus betekent een onvergetelijke dag! U heeft deze witte Engelse dubbeldekker bus op de televisie kunnen zien, in de slotaflevering van seizoen 3 van Familie Kruys! U kunt deze bus nu al boeken, bel of mail ons voor informatie. Of maak gerust een afspraak voor bezichtiging of boeking. 

Wil het bruidspaar in een exclusieve klassieke of moderne trouwauto met een of enkele van onze bussen als volgwagen? Een Rolls-Royce Silver Cloud, Ford Mustang 1966, Volkswagen Kever cabrio, Porsche 356 Speedster, Excalibur of een Audi A5 Cabrio?

Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 

Van Vlastuin Taxi & Touringcar BV,

Zeisterweg 1,

3931 ME Woudenberg.

Telefoon: 033-2861491

Email: info@vanvlastuin.nl 

 

Zie hieronder een kleine impressie van ons trouwvervoer in actie.

 

 

 altAiIsoKNVbMYO8o3pd0jBcJsgIQbqRJUSdL20IU-SGeIv    

20130615-Nicoline-Jacco-443