Verzorgde dagtochten

DAGTOCHTEN INCLUSIEF VERZORGING, GROEPEN 2020.

Van Vlastuin helpt u graag bij het samenstellen van uw reisprogramma.

Door onze jarenlange ervaring komt deze brochure aan uw wensen tegemoet.

Er kunnen eventueel altijd kleine wijzigingen doorgevoerd worden.

Uiteraard staan wij open voor suggesties van uw kant en kunnen bepaalde dagtochten gecombineerd worden tot één naar uw wens.

Wilt u de brochure voor het seizoen 2020 bestellen, (per post of per e-mail)?

Stuur dan een e-mail naar info@vanvlastuin.nl , of neem telefonisch contact op met Van Vlastuin, telefoonnr.: 033-2861491.

Hieronder enkele suggesties uit onze brochure:

 5. Rotterdam. (min. 25 / max. 66 pers)

 

Wilt u eens een keer Rotterdam zien vanuit de lucht? Bij restaurant Ufo gaat u dit beleven op 42 meter hoogte. Dit restaurant draait in 90 minuten 2x 360 graden rond. U geniet van de skyline van Rotterdam, de Euromast de SS Rotterdam, de havens, Ahoy en De Kuip u ziet het allemaal. Tevens heeft u hier een heerlijke lunch met diverse gerechten en drankjes. U start op de grond met een soepje om daarna de lucht in te gaan. Groep dient wel goed ter been te zijn. (rolstoelen, rollators kunnen niet mee naar boven) Hierna rijden we naar Spido om Rotterdam te ontdekken vanaf het water. Startend bij de Erasmusbrug maakt de boot een mooie vaartocht langs de havens en zeeschepen die hier liggen.

Over dit reisje zal nog lang worden na gepraat….

 

 

Vertrek: 10.15 uur

Thuiskomst: 17.30 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 49,00 p.p. 

10. Chocolade en cactus.

 

In het prachtige bos bij Vierakker ligt chocoladehuis Magdalena waar de groep wordt ontvangen met 2x koffie, chocolaatjes en bonbons. Er is een videofilm en een proeverij bij de demonstratie. Tussen de middag een heerlijke lunch/koffietafel met luxe belegde broodjes en een broodje kroket en fruit. Hierna rijden we naar Ruurlo voor een bezoek aan de CactusOase. Annie Cactus zal u een uitleg geven en u kunt zelf roodkijken in de prachtige wereld van cactussen. U waant zich in het Wilde Westen. Onderweg belandt u in ‘Grootmoeders tijd’, en nog veel meer. Een echte beleving! Tevens geniet u nog van 2x koffie met zelfgebakken kruidkoek. Iedereen krijgt een cactus cadeau voor thuis mee.

 

 

 

Vertrek: 9.00 uur

Thuiskomst: 18.00 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 47,50 p.p. 

18. Dagje Goes.

 

Voor wie het niet erg vindt om vroeg op pad te gaan rijden we naar het mooie Zeeland. In Goes starten we bij Omnium Tropisch Bos met 2x koffie + een tropisch vruchten broodje. Met een boswachter volgt er een rondleiding door deze mooie kas die u het gevoel geeft in de tropen te zijn. Tussen de middag krijgt u een kom heerlijke seizoens soep, broodje kroket en diverse belegde broodjes. ’s Middags bezoeken we het centrum van Goes alwaar een gids u tijdens een stadswandeling alle mooie plekken van dit gezellige stadje laat zien. Tijdens het bezoek aan het Museum Bevelanden krijgen uw mensen ook nog een kopje koffie met een Zeeuwse Bolus. Kortom een lange dag uit, maar zeer de moeite waard.

 

 

Vertrek: 07.45 uur

Thuiskomst: 18.15 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 51,00 p.p.

 

 20. 3 pannetjes en roofvogels.

(minimaal 40 personen)

 

Bij Kriebelz in Terwolde worden we gastvrij ontvangen voor 1x koffie met gebak. Na de koffie gaat er een gids mee in uw bus voor een schitterende rondrit langs de IJssel en diverse landgoederen. Terug bij Kriebelz geniet u dan van de Dekselse pannetjes en het Deksels dessert. 3 kleine pannetjes als hoofdgerecht vol lekkerheden! Voor de keuze van de gerechten adviseren we u graag. Een maaltijd die gegarandeerd een succes is! Daarna volgt er op de locatie een roofvogelshow. Beauty and Wings laten u de wondere wereld beleven van roofvogels en uilen. Deze show kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. Wellicht mag u een dier van dichtbij bewonderen op uw hand…

 

 

Vertrek: 9.00 uur

Thuiskomst: 17.15 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 48,00 p.p. 

 23. Genieten op het mooie Texel.

 

Onderweg naar Texel gaan we in Noord Holland een stop maken voor koffie met appelgebak. Daarna varen we over naar Texel. Gelijk bij aankomst gaat er een gids mee, die u al het een en ander kan vertellen over het grootste eiland van de Waddenzee. Tussendoor wordt er in De Koog een lekkere koffietafel genuttigd incl. kroket. Daarna gaat de rondrit verder en kunt u genieten van de mooie natuur en leuke dorpjes op Texel. Laat u verrassen wat dit eiland allemaal te bieden heeft en geniet van de schitterende natuur. En natuurlijk is er wel tijd om even een stop te maken in 1 van de gezellige dorpjes. Kortom een dagje uit om nooit te vergeten.

 

 

 

Vertrek: 08.00 uur

Thuiskomst: 18.00 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 48,00 p.p.

 

 

32. ***PRIJSPAKKER!!!***

(minimaal 25 personen / maximaal 50 personen)

 

Een reisje alleen voor dames, een heuse Ladies Day! We rijden naar Vander Klooster Mode in Boskoop. U krijgt een kopje koffie met gebak en geniet van een gezellige modeshow met muziek en accessoires door mannequins. Tussen de middag is er een lunch met belegde broodjes, krentenbol en koffie, thee, jus d’orange. ’s Middags een prijsvraag, bingo en natuurlijk gelegenheid om kleding te passen en/of te kopen. Alles in een losse niet opgedrongen sfeer. De dag wordt afgesloten met een feestelijk advocaatje met slagroom. Koffie en thee is de gehele dag naar wens voorradig.

 

 

Vertrek: 09.15 uur

Thuiskomst: 16.15 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 21,00 p.p.! 

46. Framblij…

(minimaal 38 / maximaal 58 personen)

 

In de ochtend gaan we een bezoek brengen aan Framblij te Monster. Een bedrijf met 20 soorten fruit waar we starten met 2x koffie met een frambozenmuffin. U krijgt hier een rondleiding een film uit 1930 geeft u een beeld van de historie van Framblij. Tevens plukken we zelf een bakje fruit. Daarna is er een heerlijke lunch met iets warms erbij. Na de lunch vertrekken we met de bus naar de boot voor een rondvaart door het Westland. Deze Westlandse schuit is voorzien van een flexibele opbouw i.v.m. lage bruggen. U vaart over eeuwenoude boezemwateren en ziet vanaf het water hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de innovatieve glazen stad van tegenwoordig. Aan boord is er nog een frisdrankje.

 

 

Vertrek: 8.30 uur

Thuiskomst: 17.00 uur

 

Prijs vanaf 51 pers. € 50,00 p.p.

51. Nostalgisch dagje uit.

 

Een mooie dag uit die we beginnen bij Museum Boerderij Staphorst. Na de koffie met Staphorsterrol krijgt u een rondleiding door het museum. U ervaart hier de ‘wondere wereld’ die Staphorst heet. Daarna rijden we naar Giethoorn voor een lekkere koffietafel met kroket in een sfeervolle rietgedekt restaurant. De rondvaartboot vertrekt hierna voor een rondvaart van ca. 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn. Vervolgens gaat de reis verder over het meer ’t Bovenwijde en door natuurgebied ‘De Wieden’. Voor de terugreis begint drinken we nog een kopje koffie in het restaurant.

 

 

 

 

Vertrek: 08.30 uur

Thuiskomst: 18.15 uur

 

Prijs vanaf 51 personen € 48,00 p.p.

 Meer informatie:

Van Vlastuin Taxi & Touringcar BV,

Zeisterweg 1,

3931 ME Woudenberg.

Telefoon: 033-2861491

Email: info@vanvlastuin.nl