Over Van Vlastuin

HISTORIE

Van Vlastuin Taxi en Touringcar is een echt familiebedrijf!

Panorama_van_Vlastuin_smal

In 1966 is het taxibedrijf gestart door Hennie & Aartje van Vlastuin. Naast het melkveebedrijf van ongeveer 30 koeien werd eenmaal per week een taxirit gereden van Woudenberg naar station Maarsbergen. De ritprijs bedroeg toen drie gulden.

Eerste taxi Van Vlastuin in 1966

Dit taxivervoer breidde zich uit met vervoer voor het ziekenfonds en schoolvervoer. Vanaf 1985 rijdt Van Vlastuin ook met grote bussen. Toen werd de eerste touringcar, een 17 persoons VanHool Fiat 326, aangeschaft.

Eerste bus Van Vlastuin 1985

Van Vlastuin verzorgt regulier touringcarvervoer tot 85 personen, taxivervoer, ziekenvervoer, trouw- en volgauto’s, vervoer met midibussen tot 32 personen, rolstoelvervoer met de 54-persoons touringcar met invalidelift, schoolreisjes, verzorgde dagtochten en arrangementen zoals naar de huishoudbeurs. De touringcars van Van Vlastuin kunnen 859 personen in één keer vervoeren.

Het bedrijf is sinds 2010 in een nieuw gebouw gevestigd. De bedrijfshal herbergt voorzieningen zoals een overdekte tankplaats met twee tappunten, een wasstraat met een grote wasinstallatie en bodemreiniger, een werkplaats met twee bruggen en een remmentestbank, toiletten en een kantoor, stallingplaatsen voor de voertuigen en een studieruimte.

torentje

wasstraat met grote karcher truckwasinstallatie ook voor commercile wassingingen

Er werken inmiddels ongeveer 30 personen bij Van Vlastuin. Het bedrijf beschikt over de Keurmerken SKTB en ISO 9001:2008 waardoor de klant weet dat hij met een kwaliteitsbedrijf te maken heeft. Van Vlastuin is een erkend leerbedrijf.

het nieuwe bedrijfspand per nov. 2010

 

25 ton hefbrug voor eigen onderhoud grootmateriaal

Panorama_van_Vlastuin_smal_2